O misiune FMI vine la Bucureşti pentru evaluarea acordului. Se vor analiza bugetul, reformele structurale şi politica monetară

Postat la 03 ianuarie 2013 8 afişări

O misiune a Fondului Monetar Internaţional, condusă de Erik de Vrijer, se va afla la Bucureşti în perioada 15-29 ianuarie pentru cea de-a 7-a şi a 8-a evaluare a acordului stand-by, principalele teme de discuţie fiind perspectivele economiei, bugetul pe 2013, reformele structurale şi politica monetară.

"O misiune FMI, condusă de Erik de Vrijer, va vizita Bucureştiul de la 15 până pe 29 ianuarie 2013 pentru a efectua cea de-a 7-a şi a 8-a evaluare a acordului stand-by cu România. Misiunea FMi va discuta cu autorităţile române pe marginea evoluţiilor eocnomice recente şi prognozei, bugetului guvernului general pe 2013, progresului în privinţa reformelor structurale, precum şi politicii monetare", a declarat reprezentantul FMI în România şi Bulgaria, Tonny Lybek, într-un comunicat transmis joi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bugetul,
reforme,
FMI

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/o-misiune-fmi-vine-la-bucuresti-pentru-evaluarea-acordului-se-vor-analiza-bugetul-reformele-structurale-si-politica-monetara-10424838
10424838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.