O milionară din Elveţia a cumpărat unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Capitală

Autor: Roxana Rosu Postat la 10 martie 2021 1524 afişări

O milionară din Elveţia a cumpărat unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Capitală

Visionapartments, companie deţinută de Anja Graf, o milionară elveţiană de 44 de ani, a semnat astăzi un acord pentru cumpărarea fostului hotel Ramada Majestic Bucureşti, situat pe Calea Victoriei.

Hotelul are 111 camere, pe 5 etaje, precum şi 6 săli de meeting, sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzzi, restaurant şi un centru de afaceri.

Hotelul a fost construit în 1920 şi este situat în inima Bucureştiului, pe Calea Victoriei, fiind una dintre clădirile emblematice ale Capitalei.

”Cu ajutorul Ernst & Young România şi al firmei de avocatură Radu şi Asociaţii, VISIONAPARTMENTS a reuşit să finalizeze această tranzacţie comercială importantă în Bucureşti. Suntem foarte entuziasmaţi de această achiziţie. Acest pas reprezintă o etapă crucială în istoria VISIONAPARTMENTS şi în planurile noastre de expansiune”, a declarat Anja Graf, CEO şi Preşedinte.

 

Fostul proprietar a fost reprezentat de Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi Special Properties.

 

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Hotelul Ramada Majestic era deţinut de patru acţionari turci, Selim Suat Orsan (28%), Ismail Isik (23,9%, Kemal Yavuz Batum (23,9%) şi Atil Ekemen Mehmet (23,9%).

Născută în 1977 în Elveţia, Anja Graf a început să îşi construiască propria companie la 21 de ani. La începuturile carierei, ea a condus şi o agenţiei de fotomodele, perioadă în care se ocupa inclusiv de amenajarea unor apartamente pentru modelele care lucrau termporar în Zurich. Această experienţă i-a folosit mai târziu pentru a lansa propria afacere în domeniul apartamentelor de închiriat.

VISIONAPARTMENTS a fost lansată în 1999, odată cu deschiderea primelor trei apartamente în Zurich. Din 2009, compania a fost extinsă şi pe plan extern. Compania este specializată în închirierea de apartamente elegante, mobilate şi cu servicii incluse, din întreaga lume.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
elvetia,
calea victoriei,
victorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.