O melodie lansată în urmă cu 36 de ani, pe primul loc în topurile muzicale din 2021

Autor: Sebastian Ujica Postat la 02 ianuarie 2021 1736 afişări

O melodie lansată în urmă cu 36 de ani, pe primul loc în topurile muzicale din 2021

O melodie îndrăgită de sărbători este pe primul loc în topurile muzicale, după 36 de ani. Melodia Last Christmas a formaţiei Wham! a fost primul număr 1 în anul 2021. Este pentru prima dată când piesa urcă în vârful topului, la 36 de ani de lansare.

Anul 2021 a început într-un mod total neaşteptat. Primul număr 1 în topurile muzicale este o piesă lansată în urmă cu 36 de ani. Este vorba despre melodia Last Christmas a trupei Wham! care în ultima săptămână a fost ascultată de aproape 10 milioane de ori. Astfel, a urcat pe prima poziţie în clasamentele muzicale, anunţă Daily Mail.

Este prima dată când piesa urcă pe această poziţie, reuşind să doboare un record. Până acum, piesa Amarillo de la Tony Christie era cea care a avut nevoie de cel mai mult timp pentru a ajunge numărul 1. Amarillo a urcat pe primul loc la 33 de ani de la lansare.

Melodia Last Christmas a fost compusă de George Michael, cel care a murit chiar în ziua de Crăciun în urmă cu patru ani. Andrew Ridgeley, colegul lui George Michael din trupa Wham! a scris, pe Twitter, după anunţ: „Este un tribut meritoriu pentru geniul lui George şi o reuşită de care ar fi fost mândru şi încântat".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
melodie,
top,
wham!

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.