O femeie din SUA a acumulat o avere de peste 1 milion de dolari. Ce a decis să facă cu ea a uimit pe toată lumea

Postat la 01 iulie 2017 126 afişări

Şi-a lăsat întreaga avere de 1,2 milioane de dolari pisicilor şi căinilor ei.

O femeie din SUA a acumulat o avere de peste 1 milion de dolari. Ce a decis să facă cu ea a uimit pe toată lumea

Glenda Taylor DeLawder a iubit foarte mult animalele, atât de mult încât a hotărât să-şi lase domeniul în valoare de 1,2 milioane de dolari  judeţului Carter, Tennessee, iar din această sumă în jur de 500.000 vor merge către centrul de animale Elizabethto Animal Shelter pentru a avea grijă de câinii şi pisicile sale, dar şi de alte animale fără stăpân, informează The Telegraph. Restul sumei de 700.000 de dolari vor fi împărţiţi de către mai multe asociaţii ale iubitorilor de animale.

"Familia doamnei Delawder m-a rugat să vă împărtăşesc vestea că ea iubea foarte mult animalele şi că voia să le facă un asemenea cadou. Cred că ar fi foarte fericită să afle că această donaţie va oferi un viitor pisicilor şi câinlor atât timp cât acest centru va exista", a declarat primarul Leon Humphrey. Acesta a mai adăugat faptul că se vor mări zonele unde vor fi ţinute animalele şi că se va cumpăra o dubă pentru transportul animalelor. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avere,
decizie,
femeie,
sua,
animale,
pisica,
animal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.