O femeie dă în judecată McDonald's pentru că a „făcut-o” să-şi întrerupă postul şi cere daune morale

Autor: Simona Chirciu Postat la 14 august 2021 98 afişări

O femeie dă în judecată McDonald's pentru că a „făcut-o” să-şi întrerupă postul şi cere daune morale

Ksenia Ovchinnikova, o credincioasă catolic-ortodoxă din Rusia, dă în judecată lanţul de fast-food McDonald's pentru că, spune ea, a făcut-o să-şi întrerupă postul, când i-a apărut în cale o reclamă stradală la cheesburgeri şi nuggets de pui.

„Când am văzut reclama, nu m-am putut abţine”, a spus femeia, în sala de judecată, conform Moscow Times.

Ksenia Ovchinnikova a mers la cel mai apropiat restaurant McDonald's şi a comandat cheeseburgerul văzut pe afişul stradal. Aceasta spune că a postit cu succes în ultimii 16 ani, anul acesta fiind prima oară când l-a încălcat.

„Cred că McDonald's a încălcat legea protecţiei consumatorilor. Am cerut tribunalului să investigeze şi, dacă a avut loc o încălcare a legii, să oblige lanţul de restaurante fast-food să îmi ofere daune morale de circa 1.000 de ruble”, declară femeia, conform jurnaliştilor ruşi.

Investigaţia este în curs, iar dacă McDonald's va fi găsit „vinovat”, va fi obligat să îi plătească Kseniei cele 1.000 de ruble (14 dolari).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
judecată,
post,
rusia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.