O companie fondată de doi români face MILIOANE de dolari pentru giganţi precum McDonald's, Mazda sau eBay. Povestea FABULOASĂ de succes

Postat la 05 mai 2017 132 afişări

O companie fondată de doi români face MILIOANE de dolari pentru giganţi precum McDonald's, Mazda sau eBay. Povestea FABULOASĂ de succes

Cognetik, o agenţie digitală de analiză a datelor şi de consultanţă, fondată de doi români şi un american, a ajuns să aibă clienţi din rândul companiilor de top la nivel mondial, precum McDonald’s, eBay,  Sears, Mazda sau Pizza Hut, şi să genereze profituri de milioane de dolari pentru aceştia.

Compania a fost fondată în urmă cu patru ani, în 2013, de trei analişti, dintre care doi români, Cătălin Iuga şi Daniel Herdean, şi un american, Matt Alexander. Primul mare client al companiei a fost lanţul american de retail Sears, un gigant din SUA cu venituri de peste 17 miliarde de dolari.

O companie co-fondată de doi români face MILIOANE de dolari pentru giganţi precum McDonald's, Mazda sau eBay

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consultanţă digitală,
mazda,
eBay,
Cognetik

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.