O asociaţie promovează renunţarea la cuvântul „femeie”. Cu ce vor să-l înlocuiască

Postat la 21 aprilie 2021 1205 afişări

O asociaţie promovează renunţarea la cuvântul „femeie”. Cu ce vor să-l înlocuiască

SOS Homophobie a înlocuit „femeie” cu „persoană cu vulvă”. Mesajul celor de la SOS Homophobie a iscat discuţii aprinse

Utilizatorii au criticat postarea celor de la SOS Homophobie. Postarea a plecat de la un chestionar iniţiat de o studentă la medicină

„Iubesc femeia” sau „Fata cu dragonul tatuat”! Sunt titlurile unei melodii, respectiv al unui film. Cuvântul „femeie” ar putea deveni istorie. Modernişti din Vestul bogat, cautând libertate de gen pentru fiecare, propun înlocuirea cuvântului „femeie” cu „persoană care are sau a avut vulvă”!

ONG-ul a postat un mesaj în care i-a îndemnat pe urmăritori să completeze un chestionar pe tema relaţiilor între lesbiene. Doar că în loc de numele original al tezei, „Provocările monitorizării ginecologice a femeilor care au relaţii sexuale cu femei”, asociaţia a vorbit despre investigaţiile ginecologice ale persoanelor cu vulvă care au relaţii sexuale cu persoane cu vulvă!

„SOS Homophobie se alătură Elodiei Bulgarini, studentă la Şcoala de Moaşe, pentru a efectua un sondaj privind sănătatea ginecologică a persoanelor care au (sau au avut) o vulvă şi au relaţii sexuale cu persoane cu vulvă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asociatie,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.