O angajată a fost concediată după ce s-a plâns că nu are bani de mâncare

Postat la 22 februarie 2016 1584 afişări

Talia Jane, un angajat Yelp care lucra la serviciul de relaţii cu clienţii, a publicat o postare numită „Dragă Jeremy” – o scrisoare deschisă adresată CEO-ului Yelp, Jeremy Stoppelman, susţinând că unii dintre angajaţii lui nu se pot întreţine din banii de salariu până la următoarea lună, scrie Business Insider.

O angajată a fost concediată după ce s-a plâns că nu are bani de mâncare

 „Fiecare zi care trece pentru colegii mei este un chin. Au şi alte locuri de muncă în afară de acesta şi lucrează de acasă. Unul dintre ei a început o campanie de strângere de fonduri, GoFundMe, pentru că nu îşi poate plăti chiria”, a scris Talia Jane. „Un bărbat care abia fusese angajat nu mai lucrează acolo şi nu are unde să locuiască.”

Talia Jane a vrut să rămână sub anonimat şi nu şi-a dezvăluit numele întreg pentru a nu putea fi identificată. Postarea ei conţinea şi o imagine sumbră cu San Francisco, locul unde se află Yelp Eat, un restaurant de tip fast-food deschis non-stop, o subsidiară a firmei unde lucra aceasta şi era plătită foarte prost în comparaţie cu viaţa extrem de costisitoare din San Francisco Bay Area.

După ore de la postare, Talia Jane a scris pe contul ei de Twitter că a fost concediată de la Yelp. Ea a spus că nu a primit niciun avertisment, ci doar un telefon de la departamentul de resurse umane pentru a discuta despre faptul că povestea pe care a spus-o în mod public poate duce spre concediere.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
angajare,
bani,
concedieri,
mancare,
plangere
/actualitate/o-angajata-a-fost-concediata-dupa-ce-s-a-plans-ca-nu-are-bani-de-mancare-15083396
15083396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.