NYT: Coronavirusul circulă prin aer, în baruri, restaurante, şcoli sau săli de cazino! Scrisoarea trimisă la OMS de 239 experţi

Postat la 06 iulie 2020 69 afişări

Coronavirusul circulă prin aer în spaţiile închise şi îi contaminează pe cei care nu sunt protejaţi! E avertismentul lansat de 239 de experţi printr-o scrisoare trimisă către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, scrie New York Times.

Organizaţia susţine că în continuare nu există dovezi că particulele de coronavirus ajunse în aerul din baruri, restaurante, şcoli, săli de cazino sau biserici au puterea de a infecta persoanele care nu poartă mască.

OMS consideră că doar persoanele infectate pot da mai departe infecţia cu virusul Sars-Cov-2, dacă tuşesc sau strănută, vorbesc de la distanţă apropiată sau iau contact direct.

Citiţi continuarea pe Mediafax.ro. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.