Nu stiti unde sa va cazati in vacanta? Incercati la hotelurile detinute de vedete

Autor: Ana Raduta Postat la 17 iunie 2011 20 afişări

Vedetele isi petrec foarte mult timp departe de casa si ajung sa locuiasca mai mult in hoteluri. Dupa ani la rand in care s-au plimbat dintr-o camera de hotel in alta, multe celebritati au decis ca a venit momentul sa-si deschida propriile afaceri in industria hoteliera.

Au facut cariera cu talentul lor muzical sau actoricesc, iar acum au devenit antreprenori. Daca multe dintre vedetele de la Hollywood au ales sa-si deschida case de productie, restaurante sau sa-si lanseze colectii de haine si parfumuri, sunt si celebritati care au fost atrase de afaceri ceva mai "serioase". Toate au mers pe varianta hotelurilor de lux, pe care le-au promovat cu ajutorul notorietatii pe care o au.

SURSA: www.cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazare,
vacanta,
hotel,
vedete
/actualitate/nu-stiti-unde-sa-va-cazati-in-vacanta-incercati-la-hotelurile-detinute-de-vedete-8353817
8353817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.