Nu e 5, e 4S. Seful Apple, Tim Cook, a prezentat noul iPhone

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 04 octombrie 2011 58 afişări

Tim Cook a lansat noul iPhone 4S, succesorul modelului iPhone 4. Dispozitivul este dotat cu noul procesor A5, este de 2 ori mai rapid si are o grafică de 7 ori mai bună decat prima versiune iPhone şi are o cameră foto este de 8 megapixeli.

Apple a prezentat noua versiune a iPhone, 4S, după 15 luni de aşteptare, în speranţa că va păstra poziţia de lider pe piaţa smartphoneurilor.

Noul director al Apple, Tim Cook, a făcut onorurile la sediul central al Apple, aceasta fiind prima lansare importantă a unui produs din ultimii ani care a avut loc în lipsa lui Steve Jobs.

Modelul iPhone 4S este mai rapid, are noul procesor A5 al Apple şi cameră foto de opt megapixeli. Durata de viaţă a bateriei este de 14 ore atunci cand este utilizat în 2G, 6 ore în reţeaua 3G, 9 ore pentru navigare pe internet wireless, 10 ore pentru clipuri video şi 40 de ore pentru muzică.

Lansările de produse ale Apple sunt unele dintre cele mai aşteptate evenimente în sectorul tehnologic, fiind urmărite de fani, investitori, presă şi jucătorii din sectorul de profil

Noul iPhone 4S va fi disponibil din 14 octombrie in SUA, Canada, Australia, Marea Britanie, Franţa, Germania şi Japonia, urmand să fie lansat in alte 22 de ţări din 28 octombrie şi apoi în restul lumii pana la finele anului.

Dispozitivul va fi comercializat în reţeaua Sprint la pretul subvenţionat de 199 de dolari pentru versiunea cu 16GB de memorie, 299 de dolari pentru versiunea cu 32GB şi 399 de dolari pentru versiunea cu 64GB de memorie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
live,
iphone,
prezentare,
tim cook
/actualitate/nu-e-5-e-4s-seful-apple-tim-cook-a-prezentat-noul-iphone-8836746
8836746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.