Novak Djokovic a câştigat proba masculină a turneului de la Roland Garros

Postat la 05 iunie 2016 143 afişări

Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a câştigat, duminică, scor 3-6, 6-1, 6-2, 6-4, meciul jucat cu Andy Murray (Marea Britanie, 2 ATP) în finala probei de simplu a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii totale în valoare de 32.017.500 de dolari.

Novak Djokovic a câştigat proba masculină a turneului de la Roland Garros

După victoria obţinută pe arena Philippe Chatrier, sârbul de 29 de ani a câştigat şi ultimul trofeu de Mare Şlem care îi lipsea din palmares.

Partida dintre cei doi combatanţi a durat trei ore şi cinci minute. Djokovic este primul jucător, după australianul Rod Laver (1969), care este campion en-titre în toate cele patru competiţii mari din tenisul profesionist, performanţă neatinsă de marii săi rivali, Roger Federer şi Rafael Nadal. Este al 12-lea titlu de Mare Şlem din cariera sârbului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NOVAK DJOKOVIC,
ROLAND GARROS,
CAMPION
/actualitate/novak-djokovic-a-castigat-proba-masculina-a-turneului-de-la-roland-garros-15434242
15434242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.