Noul Ford B-MAX va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Cum arată monovolumul

Autor: Ioana Mihai Postat la 01 februarie 2012 16 afişări

Ford va prezenta versiunea de serie a noului său model B-MAX, un monovolum compact, la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012. Alan Mulally, preşedinte şi CEO Ford, se va afla la Geneva pentru a lansa noul B-MAX. Revenirea acestuia la Geneva, în versiunea finală de serie, are loc la numai un an de la dezvăluirea conceptului în cadrul aceluiaşi Salon.

"B-MAX combină un design incitant şi inovator cu dotări care înainte, puteau fi găsite numai în clasele superioare de masini", a afirmat Stephen Odell, preşedinte şi CEO, Ford Europa. "Este o maşină complet nouă care răspunde nevoilor unui număr tot mai mare de clienţi care îşi doresc mult mai mult de la o maşină din clasa mică."

Lansarea în producţie a modelului B-MAX a impus o nouă abordare a construirii uşilor, rezultând un acces deosebit de bun pentru şoferi, pasageri şi bagaje, cu stâlpii centrali integraţi chiar în uşi. Alături de dispunerea flexibilă a scaunelor şi spaţiul de depozitare cel mai încăpător din clasa sa, B-MAX va avea o execuţie superioară şi materiale care sunt intalnite rareori la o maşină din clasa compactă, la un preţ convenabil, conform reprezentanţilor companiei.

Noul motor Ford EcoBoost de 1 litru, va fi disponibil pe B-MAX, împreună cu motoarele diesel Duratorq TDCi. Ford B-MAX va ajunge pe piaţa din Europa în lunile urmatoare.

Ford Motor Company, cu sediul în Dearborn, Mich., produce sau distribuie autovehicule pe şase continente. Având aproximativ 166.000 de angajaţi şi 70 de fabrici în întreaga lume, printre mărcile auto ale companiei se numără Ford şi Lincoln. Compania are în ofertă servicii financiare prin intermediul Ford Motor Credit Company.

Ford Europa se ocupă cu producţia, comercializarea şi operaţiunile de service ale vehiculelor marca Ford pe 51 de pieţe individuale şi are aproximativ 66.000 de angajaţi. Pe lângă Ford Motor Credit Company, operaţiunile Ford Europa includ Divizia Ford de Servicii pentru Clienţi şi 22 de unităţi de producţie, inclusiv întreprinderi mixte. Primele maşini Ford au fost livrate în Europa în 1903 - în acelaşi an în care a fost fondată Ford Motor Company. Producţia europeană a început în 1911.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-ford-b-max-va-fi-prezentat-la-salonul-auto-de-la-geneva-cum-arata-monovolumul-9196310
9196310
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.