Noua reţea socială lansată de Facebook

Autor: Sebastian Ujica Postat la 28 februarie 2021 209 afişări

Noua reţea socială lansată de Facebook

Facebook a lansat aplicaţia Bars pentru rapperii aspiranţi. La fel ca TikTok, aceasta le dă ocazia utilizatorilor să creeze clipuri de scurtă durată.

Facebook i-a pus gând rău rivalei TikTok. Ultima aplicaţie lansată de compania lui Zuckerberg este pentru rapperi.

„Hai să vă spun despre această nouă aplicaţie. Se numeşte Bars. O platformă simplă pe care să creezi rime cu uşurinţă. Ai nevoie doar de căşti, noi îţi oferim beat-urile. Aşa că poţi să îţi faci rimele tale fără să dai un ban”, se spune într-un clip de prezentare.

Bars vrea să le ofere utilizatorilor o nouă platformă pe care să-şi arate talentul. Este similar TikTok: durata maximă a unui clip este de 60 de secunde. Utilizatorii pot scrie versurile, iar aplicaţia le sugerează rimele. Clipul poate fi apoi salvat şi distribuit şi pe alte reţele precum Instagram, deţinută şi ea de către Facebook.

Bars este a douăsprezecea aplicaţie lansată de Facebook în ultimele 18 luni. Toate cu un singur scop: să îmbunătăţească engagementul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
tiktok,
rapperi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.