Nou focar de coronavirus în România: zeci de angajaţi ai unei fabrici din Bucureşti au Covid-19

Autor: Andreea Burnar, Mediafax Postat la 19 iunie 2020 25666 afişări

Nou focar de coronavirus în România: zeci de angajaţi ai unei fabrici din Bucureşti au Covid-19

20 de angajaţi ai fabricii de ciocolată Kandia au fost depistaţi cu coronavirus. O angajată a fost testată pozitiv cu Covid-19 miercurea trecută. Întreaga secţie a fost închisă.

Un nou focar de coronavirus a izbucnit la fabrica de ciocolată Kandia din Capitală. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Sănătăţii, 20 de angajaţi ai fabricii au fost depistataţi cu Covid-19.

Săptămâna trecută, compania a decis să fie testaţi toţi angajaţii, după ce pe data de 10 iunie, o angajată a fost diagnosticată cu coronavirus.

Toţi angajaţii găsiţi infectaţi vor intra în carantină, iar secţia unde aceştia lucrau a fost închisă.

DSP Bucureşti a anunţat că a fost informată vineri de Kandia Dulce cu privire la rezultatele testărilor efectuate la angajaţii societăţii.

„Din cei 51 angajaţi testaţi penrtu depistarea infecţiei cu SARS COV 2, 20 au avut rezultate pozitive. DSPMB a iniţiat imediat, conform procedurilor, ancheta epidemiologică, aceasta fiind în acest moment în desfăşurare. Persoanele depistate pozitive cu infecţia SARS COV 2 urmează sa fie internate în spitalele desemnate Covid”, a transmis DSP Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kandia,
imbolnaviri,
bucuresti,
angajati,
fabrici,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.