Noi explozii in apropierea insulei bombardate de nord-coreeni. Armata sud-coreeana face verificari

Postat la 26 noiembrie 2010 9 afişări

Armata sud-coreeana a anuntat vineri ca efectueaza verificari cu privire la doua explozii care ar putea corespunde unor tiruri de artilerile, care au putut fi auzite in Marea Galbena, in apropierea unei insule bombardate marti de Coreea de Nord.

Cele doua explozii au fost auzite in largul insulei Yeonpyeong, in nord-vestul Coreei de Sud, a declarat un purtator de cuvant militar sud-coreean."Exista informatii privind zgomote de tiruri de artilerie in teritoriul Coreei de Nord, in largul insulei, si efectuam verificari", a afirmat la randul sau un oficial militar, citat de agentia Yonhap.Ulterior, un purtator de cuvant al Ministerului Apararii de la Seul a declarat ca Phenianul a procedat, aparent, la un exercitiu cu tiruri de artilerie in Marea Galbena, in apropierea insulei Yeonpyeong.Deflagratiile au fost auzite de mai multe ori, intre orele 12.00 si 15.00 (5.00-8.00, ora Romaniei), a precizat acesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Armata,
bombe,
corea de nord
/actualitate/noi-explozii-in-apropierea-insulei-bombardate-de-nord-coreeni-armata-sud-coreeana-face-verificari-7751773
7751773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.