Nicuşor Dan, replică din „Casablanca”, după vizita la Ministerul Transporturilor

Autor: Laura Buciu Postat la 02 octombrie 2020 686 afişări

Primarul ales al Capitalei a avut o replică celebră, din filmul „Casablanca”, după vizita la Ministerul Transporturilor, împreună cu premierul Ludovic Orban şi ministrul Lucian Bode. „E începutul unei frumoase prietenii”, a spus Dan.

Nicuşor Dan, replică din „Casablanca”, după vizita la Ministerul Transporturilor

După ce ministrul Transporturilor i-a promis lui Nicuşor Dan sprijin pentru problemele de infrastructură ale Capitalei, primarul ales a început discursul său cu o replică din filmul „Casablanca”.

„Ştiţi că este o replică celebră în filmul <Casablanca>: E începutul unei frumoase prietenii”, a spus Dan.

Nicuşor Dan a fost la Ministerul Transporturilor, vineri, împreună cu premierul Ludovic Orban, pentru a discuta problemele de mobilitate ale Capitalei şi investiţiile care se pot face în infrastructură în următorii 4 ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primar,
casablanca,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.