Nicuşor Dan, despre Alexandru Arşinel: În urma informaţiilor primite, nu i-am prelungit mandatul

Autor: Cosmin Pirv Postat la 01 februarie 2022 3451 afişări

Primarul general Nicuşor Dan face precizări după ce Gabriela Firea l-a atacat spunând că lui Alexandru Arşinel i se face o mare nedreptate la Teatrul Constantin Tănase: „În urma informaţiilor primite asupra activităţii sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit mandatul”.

Nicuşor Dan, despre Alexandru Arşinel: În urma informaţiilor primite, nu i-am prelungit mandatul

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a făcut marţi precizări cu privire la ceea ce el numeşte „o nouă dezinformare”.

El susţine că Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase.

„Până de curând era şi directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informaţiilor primite din teatru asupra activităţii sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, susţine Nicuşor Dan.

Anterior, Gabriela Firea a spus că lui Alexandru Arşinel i se face o mare nedreptate.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arşinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poţi să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat şi a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicuşor Dan cu Alexandru Arşinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înţelege. Maestrul Arşinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani şi nici nu mai avea vreo funcţie de conducere. Îşi dorea să continue pe postul de consilier artistic şi să-i înveţe pe actorii mai tineri din experienţa adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe reţeaua de socializare.

Actorul Alexandru Arşinel a anunţat zilele trecute că primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.