Nicuşor Dan anunţă că vin banii persoanelor cu handicap: Au fost semnate ordinele de plată

Autor: Petru Mazilu Postat la 09 noiembrie 2020 92 afişări

Primarul Capitalei anunţă că persoanele cu dizabilităţi vor primi stimulentul financiar în aceste zile. Nicuşor Dan a spus că au fost semnat ordinele de plată şi că plăţile vor fi făcute marţi şi miercuri. Întârzierea plăţii a provocat scandal între politicienii de dreapta şi de stânga.

Nicuşor Dan anunţă că vin banii persoanelor cu handicap: Au fost semnate ordinele de plată

Primarul Bucureştiului, Nicuşor Dan, a anunţat pe Facebook că problema stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap a fost rezolvată. Edilul şef a dezvăluit faptul că ordinele de plată au fost semnate şi că plăţile vor fi făcute în următoarele două zile.

„Informaţie la zi pentru plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap: Azi au fost semnate ordinele de plată pentru virarea banilor către destinatari. Posesorii de carduri BCR vor primi marţi banii pe card, iar cei care au carduri la alte bănci, miercuri”, a anunţat primarul Nicuşor Dan, pe Facebook.

Politicienii s-au acuzat între ei pe tema stimulentului. Imediat după alegeri, primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a dat vina pe fostul primar, Gabriela Firea care la rândul ei a spus că Guvernul este vinovat pentru întârziere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
handicap,
plată

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.