Nicuşor Dan: Am plătit datoria de 500 de milioane de lei către Termoenergetica

Autor: Cosmin Pirv Postat la 29 decembrie 2022 58 afişări

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că joi a fost plătită datoria de 500 de milioane de lei către Termoenergetica.

Nicuşor Dan: Am plătit datoria de 500 de milioane de lei către Termoenergetica

„Astăzi am plătit datoria de 500 de milioane de lei către Termoenergetica, ceea ce înseamnă că această cursă contra cronometru parcursă de Primăria Capitalei şi-a atins scopul: imediat ce Guvernul ne-a permis, pentru o perioadă foarte scurtă însă, ridicarea plafonului de îndatorare, am parcurs în timp record, împreună cu colegii mei şi cu reprezentanţii băncilor, toate procedurile necesare achiziţionării unui credit”, a scris joi pe Facebook Nicuşor Dan.

Acesta spune că demersurile care ar fi durat trei luni au fost comprimate în doar o lună.

„Am achiziţionat creditul de la Unicredit, am luat avizele necesare, am retras banii şi am achitat datoria”, a transmis edilul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
datorie,
termoenergetica,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.