Nelu Tătaru: Mă uit cu durere cum din eroi am ajuns să fim consideraţi asasini. 80% dintre managerii de spitale nu au ce căuta acolo

Postat la 05 aprilie 2021 139 afişări

Nelu Tătaru: Mă uit cu durere cum din eroi am ajuns să fim consideraţi asasini. 80% dintre managerii de spitale nu au ce căuta acolo

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii şi actual preşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, a declarat, în cadrul unei conferinţe, că priveşte cu durere cum membrii personalului medical care luptă împotriva COVID-19 au devenit din „eroi”, „asasini”, aluzie la scandările unora dintre cei care protestează faţă de măsurile impuse de autorităţi.

Totodată, Nelu Tătaru a transmis un mesaj de mulţumire pentru personalul medical pentru eforturile din ultimul an pentru combaterea pandemiei.

„Am putut trece peste un an foarte foarte greu. Astăzi mă uit oarecum cu durere, când văd că din eroi am ajuns asasini. Mă uit cu durere când ştiu că toţi, cu mâinile goale, fără echipamente, fără materiale sanitare, fără teste, doar cu perspectiva la orizont a unui vaccin, au fost acolo”, a spus Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru: Sistemul medical are nevoie de un „declic”

Fostul ministru a mai spus că sistemul medical ar avea nevoie de „un declic”, iar implicarea actorilor politici ar trebui eliminată.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cautare,
criminali,
durere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.