Nelu Tătaru, anunţul momentului: S-a decis să amânăm noua tranşă de măsuri de relaxare. Acum gestionăm viitorul pandemiei

Postat la 29 iunie 2020 159 afişări

Nelu Tătaru, anunţul momentului: S-a decis să amânăm noua tranşă de măsuri de relaxare. Acum gestionăm viitorul pandemiei

Nelu Tătaru a anunţat că măsurile de relaxare ce ar fi urmat să intre în vigoare de la 1 iulie vor fi amânate.

Ministrul Sănătăţii a precizat că decizia s-a luat ca urmare a creşterii numărului de cazuri din ultima perioadă. Nelu Tătaru se gândeşte şi la anumite măsuri restrictive suplimentare.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a anunţat că măsurile de relaxare ce ar fi urmat să intre în vigoare de la 1 iulie vor fi amânate.

Ministrul Sănătăţii a precizat că decizia s-a luat ca urmare a creşterii numărului de cazuri din ultima perioadă.

Nelu Tătaru se gândeşte şi la anumite măsuri restrictive suplimentare. Aceste măsuri se vor aplica doar punctual, acolo unde există focare.

”Recomandările specialiştilor din grupul tehnic sunt de a amâna noile măsuri de relaxare. Urmărim numărul de cazuri şi pentru săptămâna viitoare. S-a decis la nivelul grupului tehnic să amânăm cea de-a patra tranşă de măsuri de relaxare. În perioada următoare, ne putem gândi la măsuri de relaxare dacă numărul de cazuri o să scadă. Rămâne ca fiecare dintre noi să ştim să gestionăm fiecare moment de relaxare. A fost şi rămâne un gest de maturitate. Suntem într-un moment în care gestionăm viitorul acestei pandemii. Situaţia nu este doar la noi, e şi în alte ţări, dar la noi parcăe mai acut. Ne gândim ca, punctual, să impunem unele restricţii unde există focare”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masuri,
relaxare,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.