Negocierile USR cu fostul premier tehnocrat, Dacian Cioloş, pentru liste comune la alegeri, finalizate până la sfârşitul lui ianuarie

Autor: Ana Petrescu Postat la 09 decembrie 2018 69 afişări

Dan Barna a anunţat, sâmbătă, că discuţiile între USR şi MRÎ, fondată de Dacian Cioloş pentru o posibilă candidatură pe liste comune la europarlamentare, vor fi finalizate până la sfârşitul lunii ianuarie, precizând că nu se pune probleme ca fostul premier să candideze pe listele USR.

"Urmărind calendarul, şi chiar am făcut o analiză care a pornit de 26 mai înapoi, ce înseamnă campania, ce înseamnă strângerea celor 200.000 de semnături, cu siguranţă va trebui să avem o decizie până la finalul lunii ianuarie", a afirmat Dan Barna, într-o conferinţă de presă, la finalul comitetului politic al USR de sâmbătă, în care a fost validată lista candidaţilor la alegerile europarlamentare.

Acesta a precizat că la şedinţa comitetului politic al USR a fost votată, cu peste 70%, susţinerea comisiei partidului care poartă discuţii cu Mişcarea România Împreună a fostului premier tehnocrat. Dan Barna a adăugat că nu se pune problema ca Dacian Cioloş să candideze pe listele USR.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BARNA,
CIOLOŞ,
LISTE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.