N.Dan: Curtea de Apel Bucureşti a anulat definitiv avizul de mediu pentru proiectul PUZ Sector 1

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 ianuarie 2023 45 afişări

N.Dan: Curtea de Apel Bucureşti a anulat definitiv avizul de mediu pentru proiectul PUZ Sector 1

Curtea de Apel Bucureşti a anulat definitiv avizul de mediu pentru proiectul PUZ Sector 1, anunţă Nicuşor Dan: „Cele şase PUZ-uri de sector prevedeau dispariţia a 600 hectare de spaţiu verde, una dintre cele mai nocive decizii ale administraţiei PSD”.

„Curtea de Apel Bucureşti a anulat definitiv avizul de mediu pentru proiectul PUZ Sector 1”, anunţă Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că acţiunea a fost iniţiată în 2019 de Fundaţia Eco-Civica şi de Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, al cărei vicepreşedinte era la momentul respectiv.

„Cele şase PUZ-uri de sector prevedeau dispariţia a 600 hectare de spaţiu verde, constituind una dintre cele mai nocive decizii ale administraţiei PSD. În acest moment sunt anulate definitiv patru din cele şase PUZ-uri de sector, celelalte două fiind suspendate de instanţă”, încheie Nicuşor Dan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
puz,
sector 1

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.