Mutare SURPRIZĂ a Ministerului Agriculturii: refugiaţii vor primi sute de milioane de euro care erau destinate fermierilor români

Postat la 09 septembrie 2016 314 afişări

Mutare SURPRIZĂ a Ministerului Agriculturii: refugiaţii vor primi sute de milioane de euro care erau destinate fermierilor români

„Banii alocaţi de Uniunea Europeană României, câteva sute de milioane de euro în acest an, vor fi daţi către refugiaţi, într-adevăr”, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ministrul Achim Irimescu.

La începutul exerciţiului de finanţare 2014 – 2020, fermierii români au lansat o proiecţie a banilor pe care au capacitatea să îi absoarbă, însă la lansarea efectivă a programului de dezvoltare, PNDR, în care Ministerul Agriculturii este Autoritate de Management (AM), s-a constat că nu pot să acceseze toţi acei bani.

Află aici motivul pentru care Ministerul Agriculturii vrea să aloce refugiaţilor banii destinaţi fermierilor români

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.