Motivul stupid pentru care această stewardesă a fost concediată

Postat la 18 ianuarie 2017 60 afişări

Motivul stupid pentru care această stewardesă a fost concediată

O tânără stewardesă a fost concediată de compania EasyJet după ce a mâncat un sandwich primit de la managerul ei. Incidentul a fost raportat de către un pasager, care a anunţat compania că stafful a consumat din produsele destinate pasagerilor.

Shannon Gleeson, în vârstă de 22 de ani, a mâncat sandwichul în cauză pentru că avea alergie la nuci şi nu a găsit nimic sigur de mâncare, fiind în timpul primei călătorii în străinătate. Ca urmare a concedierii, tânăra a acţionat compania în instanţă, notează Daily Mail.

Dar motivul concedierii, susţine conducerea, este că tânăra nu l-a întrebat pe manager dacă sandwichul în cauză fusese plătit. "Nu sunt o hoaţă, dar am fost catalogată ca atare", a declarat Gleeson în faţa unui tribunal. "Trebuie să dovedeşti o anumită pagubă înainte de a acuza pe cineva de furt", a argumentat avocatul stewardesei. "Din informaţiile noastre, compania nu a avut niciun fel de pierderi ca urmare a acestui incident."

Procesul s-a încheiat după ce EasyJet a acceptat să plătească despăgubiri tinerei stewardese, fără a face publica suma oferită. "Compania a rezolvat situaţia dnei. Gleeson şi nu putem face comentarii pe acest subiect", au declarat reprezentanţii EasyJet.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.