Motive de îngrijorare din partea celui mai mare administrator de bani din lume

Autor: Alexandru Nanu Postat la 10 februarie 2017 269 afişări

Motive de îngrijorare din partea celui mai mare administrator de bani din lume

„Pieţele sunt probabil prea optimiste“. Preşedintele Trump a vorbit despre reduceri de taxe şi despre o serie de modificări importante ale politicii comerciale, incluzând o renegociere a acordului NAFTA cu Canada şi Mexic. „Trăim într-o lume bipolară în prezent. În conversaţiile mele cu directorii de companii din Europa şi SUA aceştia sunt probabil prea optimişti cu privire la ceea ce va urma, însă majoritatea oamenilor de afaceri nu investesc în prezent“, a declarat Larry Fink.

Fink nu este singurul care face apel la prudenţă. Investitorii în obligaţiuni Jeffrey Gundlack şi Bill Gross au lansat apeluri similare în ultimele săptămâni.CEO-ul BlackRock a adăugat că vede Fed-ul majorând dobânzile în iunie şi posibil încă o dată până la sfârşitul anului. De asemenea, acesta a avertizat că ar putea exista tensiuni între politicile Fed de întărire a dolarului şi cele ale lui Trump. La rândul lui, gigantul Goldman Sachs se declară îngrijorat de declinul recent al cererii de benzină, potrivit CNBC.

Motive de îngrijorare din partea celui mai mare administrator de bani din lume

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ingrijorare,
administrator,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.