“Motanul încălţat”, încasări de 24 mil. euro în doar două zile - GALERIE FOTO

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 31 octombrie 2011 314 afişări

Animaţia Puss in Boots (Motanul încălţat), regizată de Chriss Miller, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, aducând încasări de 34 de milioane de dolari (aproape 24 de milioane de euro) în primele două zile de la lansare.

Povestea desprinsă din seria Shrek, unde Motanul încălţat interpretat de Antonio Banderas este personaj de seamă, s-a clasat pe prima poziţie în box office-ul nord-american în primele două zile de la lansare, potrivit datelor preliminare, scrie BBC News.

Animaţia 3D care prezintă viaţa lui Puss înainte de a-l cunoaşte pe Shrek a avut încasări de 34 de milioane de dolari (aproape 24 de milioane de euro) de vineri până duminică. Aproape 35% din publicul care a mers în acest weekend în cinematografele din SUA şi Canada pentru a vedea Puss in Boots este de origine hispanică, atras inclusiv de faptul că Antonio Banderas şi Salma Hayek dau voce personajelor principale din film, alături de Billy Bob Thornton şi actorul Zach Galifianakis din "Marea mahmureală".

Pe locul al doilea în box office s-a clasat filmul horror cu buget redus Paranormal Activity 3, partea a treia a celebrei francize despre evenimente paranormale regizată de Ariel Schulman şi Henry Joost care a înregistrat încasări de 18,5 de milioane de dolari (13 milioane de euro).

Thrillerul SF In Time, cu Justin Timberlake, a fost pe locul trei în box office, cu încasări de 12 milioane de dolari (8,46 de milioane de euro), urmat de Footlose, un remake al filmului din 1984, cu Andie MacDowell, Dennis Quaid şi Jason Ferguson în rolurile principale, şi de The Rum Diary în care joacă Johnny Depp.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
“Motanul încălţat”,
încasări,
bani
/actualitate/motanul-incaltat-incasari-de-24-mil-euro-in-doar-doua-zile-galerie-foto-8921171
8921171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.