MITINGUL USL. Ponta:"Băsescu este ultimul comunist şi securist al Europei"; Antonescu: "În Europa fără popor eşti nimic sau o slugă"

Postat la 18 octombrie 2012 14 afişări

Mitingul USL pentru lansarea candidaţilor la parlamentare a avut loc, la Arena Naţională, în prezenţa liderilor Uniunii, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin, organizatorii estimând prezenţa a peste 60.000 de persoane.

O sută de participanţi la mitingul USL de miercuri seară au fost consultaţi de medicii echipajelor de Ambulanţă prezente la eveniment, iar patru dintre ei au fost transportaţi la spital, niciunul nefiind însă în stare gravă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.Potrivit surselor citate, cei consultaţi de medici au acuzat stări de rău, leşinuri, oboseală sau dureri în piept cauzate de hiperglicemie. "Nu a fost vorba despre niciun caz grav", au subliniat aceleaşi surse.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miting,
usl,
politic,
basescu,
antonescu
/actualitate/mitingul-usl-ponta-basescu-este-ultimul-comunist-si-securist-al-europei-antonescu-in-europa-fara-popor-esti-nimic-sau-o-sluga-10237769
10237769
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.