Ministrul Radu Stroe anunţă măsuri organizatorice pentru DGA, DIPI şi Jandarmerie

Postat la 06 ianuarie 2014 131 afişări

Ministrul Radu Stroe a anunţat, luni, că MAI are, printre priorităţile pe 2014, măsuri organizatorice pentru DGA, DIPI şi Jandarmerie, evaluarea stocurilor Rezervelor de Stat şi demararea demersurilor organizatorice pentru alegerile prezidenţiale şi europarlamentare.

Ministrul Radu Stroe anunţă măsuri organizatorice pentru DGA, DIPI şi Jandarmerie

 Potrivit lui Radu Stroe, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) are, pentru 2014, opt obiective prioritare.

Stroe a precizat că este vorba despre pregătirile făcute cu Ministerul Justiţiei pentru intrarea în vigoare, de la 1 februarie, a Codului penal şi a Codului de procedură penală, promovarea Statutului poliţistului şi elaborarea unui proiect de lege similar şi pentru angajaţii IGSU, reluarea discuţiilor legate de Codul rutier, planul de siguranţă pentru grădiniţe şi şcoli, demararea pregătirilor pentru alegerile prezidenţiale şi europarlamentare, luarea unor măsuri organizatorice pentru DGA, DIPI, Jandarmeria Română şi Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, trimestrializarea bugetului MAI şi obţinerea de fonduri pentru asigurarea ordinii publice şi pentru intervenţie în cazul producerii unor evenimente neprevăzute.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-radu-stroe-anunta-masuri-organizatorice-pentru-dga-dipi-si-jandarmerie-11858331
11858331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.