Ministerul Sănătăţii publică lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 15 decembrie 2022 187 afişări

Ministerul Sănătăţii a publicat, joi, lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 adaptat pentru a oferi o protecţie mai largă faţă de tulpina originală şi faţă de subvariantele Omicron BA.4 şi BA.5.

Ministerul Sănătăţii publică lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID

Ministerul Sănătăţii a publicat lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 (COMIRNATY ORIGINAL / OMICRON BA.4-5-Pfizer BioNTech).

Vaccinul este adaptat pentru a oferi o protecţie mai largă faţă de tulpina originală şi faţă de subvariantele Omicron BA.4 şi BA.5. Cu el se pot vaccina toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani, cărora li s-a administrat schema primară de vaccinare împotriva COVID-19 cu cel puţin 3 luni înainte.

Potrivit MS, vaccinul oferă protecţie împotriva complicaţiilor şi formelor grave ale bolii. Noul vaccin împotriva COVID-19 este disponibil în centrele de vaccinare şi, la cerere, la medicii de familie.

Lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 se regăseşte la următorul link: https://www.ms.ro/wp-content/uploads/2022/12/LISTA-NAT%CC%A6IONALA%CC%86-A-CENTRELOR-DE-VACCINARE-COVID-19-15.12.2022-1.pdf.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccin,
ms,
coronavirus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.