Mihai Ghyka pleacă de la Vodafone, după un mandat de aproape doi ani

Postat la 14 ianuarie 2013 14 afişări

Mihai Ghyka, directorul comercial pe segmentul consumer al Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va părăsi compania la finalul lunii viitoare, potrivit unui anunţ al operatorului care confirmă informaţiile care circulau de la finele anului trecut pe piaţă.

"Vodafone România anunţă că Mihai Ghyka, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, a decis să plece din companie, începând cu 28 februarie 2013", potrivit anunţului Vodafone. Ghyka, care era cunoscut pe piaţă în momentul recrutării de către Vodafone - în iunie 2011 - pentru cariera din industria berii şi apariţia brandului Bergenbier, îşi încheie astfel mai repede de doi ani mandatul de la al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţă. Reprezentanţii Vodafone afirmă că managerul a "contribuit semnificativ la o mai bună abordare a consumatorilor şi a ofertelor". "Mihai a condus mai multe proiecte strategice inovatoare cum ar fi reamenajarea a peste 100 de magazine Vodafone, lansarea primului Vodafone Experience Store şi a serviciului Zonga Music", potrivit datelor comunicate de companie.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ghyka,
vodafone,
mandat,
plecare

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/mihai-ghyka-pleaca-de-la-vodafone-dupa-un-mandat-de-aproape-doi-ani-10462924
10462924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.