Michelle Obama mărturiseşte că timp de 10 ani nu şi-a suportat soţul

Autor: Andreea Tobias Postat la 29 decembrie 2022 689 afişări

Michelle Obama mărturiseşte într-un interviu că, timp de 10 ani, nu şi-a suportat soţul, dar l-a respectat.

Michelle Obama mărturiseşte că timp de 10 ani nu şi-a suportat soţul

Într-un interviu pentru Revolt, Michelle Obama a vorbit despre trecutul căsătoriei cu fostul preşedinte şi despre viaţa la Casa Albă.

Sunt un cuplu de vis pentru întreaga lume, un simbol al echilibrului între carieră şi familie, însă fosta primă doamnă recunoaşte că dragostea cu Barack Obama nu a fost întotdeauna fără probleme.

"Nu l-am putut suporta timp de 10 ani", mărturiseşte Michelle Obama: "Căsătoria nu este întotdeauna 50/50, sunt momente în care există dezechilibre. Sentimentele se schimbă în mod constant în timp. Au fost 10 ani răi din 30 de ani de căsnicie. Depinde cum priveşti lucrurile, oamenii renunţă adesea mult mai devreme"

S-au cunoscut într-o firmă de avocatură din Chicago, în timp ce carierele lor erau gata de decolare. Cu toate acestea, dragostea le-a bătut la uşă, aşa că Michelle şi Barack nu au refuzat invitaţia.

Acum în vârstă de 58 de ani, fosta primă doamnă este mama a două fiice, Malie şi Natasha. Astăzi au 21 şi 24 de ani, dar pe vremea copilăriei lor, cei doi părinţi s-ar fi „ciocnit” foarte des.

"Oamenii cred că sunt rea pentru că recunosc, dar parcă au fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soţul. Timp de 10 ani, în timp ce noi încercam să ne construim carierele şi ne făceam griji pentru şcoală şi pentru cine ce făcea, eu ziceam: <Nu-l suport>".

Cele două fete aveau doar 10 şi 7 ani când familia Obama s-a mutat la Casa Albă, după mai mulţi ani de campanie electorală. Michelle, privind în urmă, le numeşte "două teroriste": "Au pretenţii, nu vorbesc, nu comunică bine şi plâng tot timpul. Sunt iraţionale, aşa că nu poţi să le învinovăţeşti şi ajungi să îşi reverşi furia pe celălalt”, explică soţia fostului preşedinte.

În orice caz, cei doi au ales să îşi salveze căsnicia cu toată puterea lor: "Aş fi putut fi supărată pe el, dar mă uitam la el şi îi spuneam <Nu sunt mulţumită de tine, dar te respect. Sentimentele se schimbă în timp>".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
michelle obama,
mărturisiri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.