Metrorex anunţă preţurile biletelor şi abonamentelor integrate

Autor: Andreea Tobias Postat la 17 februarie 2022 206 afişări

Metrorex anunţă preţurile biletelor şi abonamentelor integrate

Metrorex anunţă preţurile biletelor şi abonamentelor metropolitane integrate pentru metrou şi transportul pe calea ferată şi cel de suprafaţă, pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă. Un abonament pe an costă 2.000 de lei.

Metrorex informează că începând de joi îşi optimizează oferta tarifară prin lansarea primelor bilete metropolitane integrate pentru transportul de suprafaţă în regiunea Bucureşti –Ilfov, cu metroul şi cu transportul pe calea ferată pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă.

Biletele acoperă titluri de călătorie de 24 ore, 72 ore, 1 lună, 6 luni sau 12 luni.

Un bilet pe 24 de ore costă 20 de lei, iar unul pe 72 de ore - 40 de lei.

Un abonament metropolitan integrat pe o lună ajunge la 140 de lei în cazul unei călătorii metrou - cale ferată, iar dacă include transportul de suprafaţă costă 210 lei. Acelaşi abonament, dar pe 6 luni, ajunge la 800 de lei în primul caz şi la 1.100 de lei în cel de-al doilea, iar dacă abonamentul se face pe un an preţurile sunt 1.400 lei, respectiv 2.000 de lei.

Titlurile de călătorie metropolitane integrate cu valabilitate de 24 h şi 72 h permit oricâte transbordări pe orice vehicul de transport de suprafaţă, metrou şi feroviar pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă, în regiunea Bucureşti - Ilfov, în intervalul orar de valabilitate menţionat, iar la metrou vor avea o temporizare de 15 minute şi vor putea fi cumpărate de la punctele de vânzare din reţeaua de metrou.

Realizarea sistemului integrat de tarifare, pentru cele trei moduri de transport public (rutier/pe şine, feroviar şi cu metroul) în Bucureşti şi în zona metropolitană, urmăreşte, conform Metrorex, o accesibilitate mai mare pentru utilizatorii transportului public la serviciile oferite de operatorii de transport care îşi desfăşoară activitatea în Capitală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metrorex,
bilete,
preţuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.