METEO. Prognoza vremii până în ajun de Crăciun

Postat la 15 decembrie 2012 20 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza privind valorile termice şi precipitaţiile în toate regiunile ţării pe parcursul următoarei săptămâni, pînă la 23 decembrie.

BANAT

Până la 16 decembrie se va înregistra o încălzire a vremii, iar din 17 decembrie şi până în 23 decembrie valorile maxime medii vor fi permanent pozitive şi vor putea urca până în jur de 5 grade. Ulterior, temperaturile minime medii vor avea variaţii nesemnificative de la o noapte la alta, menţinându-se într-un ecart de -3 - 0 grade. Temporar vor fi precipitaţii în general slabe, mai ales sub formă de ninsoare, cu probabilitate de apariţie mai mare în intervalul 15-17 decembrie.

CRIŞANA

Spre 16 decembrie se va înregistra o creştere spre valori maxime medii de 3-4 grade, care se vor menţine până pe 23 decembrie, cu mici modificări de la o zi la alta. Temperaturile minime medii vor urca până în jur de -2 grade şi ulterior vor avea variaţii nesemnificative de la o noapte la alta, menţinându-se în ecartul -2 - 0 grade. Vor cădea precipitaţii în general slabe, mai ales sub formă de ninsoare, cu probabilitate mai mare în intervalul 15-17 decembrie.

TRANSILVANIA

În zilele de 15 şi 16 decembrie vor creşte atât temperaturile maxime diurne cât şi cele minime nocturne. Ca urmare, din 17 decembrie până în 23 decembrie, valorile termice maxime medii vor oscila între -1 şi 2 grade, iar cele minime se vor situa, în medie, între -6 - -2 grade. Temporar vor fi ninsori în general slabe, cu probabilitate de apariţie mai mare în intervalul 15-18 decembrie.

MARAMUREŞ

Începând cu 15 decembrie, valorile maxime medii vor fi permanent pozitive şi vor putea urca până în jur de 3 grade în 16 decembrie precum şi în intervalul 20-23 decembrie. Deşi vor rămâne negative, temperaturile minime nocturne vor creşte după data de 15 decembrie, iar până pe 23 decembrie vor fi, în medie, între -5 şi -2 grade. Vor fi posibile aproape zilnic ninsori în general slabe. Acestea vor avea o probabilitate de apariţie mai mare în intervalul 14-18 decembrie.

MOLDOVA

În zilele de 15 şi 16 decembrie vor creşte atât temperaturile maxime diurne cât şi cele minime nocturne. Ca urmare, din 17 decembrie până în 23 decembrie, valorile termice maxime medii vor oscila între -2 şi 2 grade, iar cele minime se vor situa, în medie, între -7 şi -2 grade. Temporar va ninge, cu probabilitate mai mare în intervalul 15-18 decembrie. Ninsorile, trecător, pot fi mai însemnate cantitativ.

DOBROGEA

Începând din 15 decembrie şi până în 23 decembrie, vremea va avea valori termice mai ridicate, apropiate de normalul termic al perioadei, cu maxime cuprinse, în medie, între 4 şi 7 grade şi minime între -2 şi 3 grade. În intervalul 15-19 decembrie va creşte probabilitatea de precipitaţii mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă.

MUNTENIA

Începând cu 15 decembrie, valorile maxime medii vor fi uşor pozitive şi vor urca până în jur de 4 grade în 16 decembrie şi în intervalul 21-23 decembrie. Deşi vor rămâne negative, temperaturile minime nocturne vor creşte după data de 15 decembrie şi vor fi, în medie, între -6 şi -1 grad. Vor fi precipitaţii în general slabe, predominant sub formă de ninsoare, cu probabilitate mai ridicată de apariţie în intervalul 15-19 decembrie.

OLTENIA

În zilele de 15 şi 16 decembrie vremea se va încălzi, cu maxime cuprinse, în medie, între -2 şi 2 grade şi minime între -10 şi -4 grade. Ca urmare, din 17 decembrie până în 23 decembrie, valorile termice maxime medii se vor menţine pozitive şi vor oscila între 1 şi 4 grade, iar cele minime se vor situa, în medie, între -5 şi -2 grade. În intervalul 15-19 decembrie vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, care trecător pot fi mai însemnate cantitativ.

LA MUNTE

Temperatura aerului se va menţine permanent la valori negative, atât ziua, cât şi noaptea. Între 15 şi 23 decembrie regimul termic va fi apropiat de cel normal, astfel încât valorile maxime vor fi, în medie, de -4 - 0 grade, iar cele minime medii de -10 - -5 grade. Temporar va ninge, posibil mai însemnat cantitativ în intervalul 15-17 decembrie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/meteo-prognoza-vremii-pana-in-ajun-de-craciun-10394170
10394170
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Premierul Cîţu semnează singur proiectul de ordonanţă de urgenţă care reglementează plata în plus peste serviciul decontat la privat. O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Ioana Răduca, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.