Mesajul primarului Clotilde Armand după ce a fost ridicat un Ferrari parcat neregulamentar

Autor: Laura Buciu Postat la 06 iunie 2022 251 afişări

Mesajul primarului Clotilde Armand după ce a fost ridicat un Ferrari parcat neregulamentar

Oricât de frumos şi scump este un autoturism, acesta nu trebuie să devină un exponat care să blocheze circulaţia pietonilor şi altor şoferi de autoturisme în Bucureşti. 

Poliţiştii locali din Sectorul 1 au ridicat, luni, un autoturism Ferrari, parcat pe trecerea de pietoi, se laudă primarul Clotilde Armand.

Armand a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu bolidul de lux ridicat de poliţiştii locali.

„Poliţiştii locali au ridicat astăzi (luni - n.r.) un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache. Acesta a parcat pe trecerea de pietoni. Continuăm acţiunea de ridicare a maşinilor parcate pe trecerile de pietoni şi parcate neregulamentar. PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poţi parcă neregulamentar în Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
ferrari,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.