Mesajul lui Cîţu către bucureştenii care se întreabă dacă intră în carantină

Autor: Andreea Tobias Postat la 23 martie 2021 163 afişări

Premierul Florin Cîţu le transmite bucureştenilor care se întreabă dacă intră în carantină sau nu să nu asculte de scenarii şi să aştepte decizia. Cîţu spune că nu se închid şcolile.

Mesajul lui Cîţu către bucureştenii care se întreabă dacă intră în carantină

Întrebat ce le transmite bucureştenilor care se întreabă dacă intră în carantină sau nu, Florin Cîţu a răspuns: „Să nu asculte de scenarii şi să aştepte decizia”.

Rata de infectare de peste 6 la mie nu reprezintă singurul element de luat în calcul pentru o eventuală carantinare: „Trebuie să vorbim şi cu alţi specialişti. Când luăm o decizie, o anunţăm”.

Premierul a precizat că atunci când rata de infectare depăşeşte 6 la mie „începem să ne uităm la toate datele”.

Ministerul Sănătăţii are o şedinţă la ora 13.00, a spus Cîţu, iar Prefectura Capitalei încă nu a trimis raportul privind situaţia actualizată.

Întrebat dacă se închid şcolile, premierul a răspuns: „Nu, nici la Timişoara nu s-au închis” (în Timişoara şcolile sunt închise - n.r.).

„Ne uităm la informaţiile pe care le avem. Am luat măsuri, dacă ar fi fost respectate, nu am fi ajuns aici. Am putea să oprim singuri pandemia dacă am respecta regulile. Aceleaşi reguli au fost în decembrie şi au scăzut cazurile”, a afirmat premierul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
bucureşti,
carantină

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.