MedLife se apropie de 60 mil. euro şi vrea o creştere de „două cifre“ a afacerilor în 2013

Postat la 13 decembrie 2012 30 afişări

Operatorul de servicii medicale private MedLife, controlat de familia Marcu, şi-a bugetat anul viitor o marjă EBITDA (profit operaţional) de 15%, în timp ce la nivelul cifrei de afaceri mizează pe un avans de "două cifre" (peste 10%).

În 2012 compania se apropie de afaceri de 60 mil. euro, cu 20% mai mult faţă de rezultatele anului 2011. Reprezentanţii companiei spun că anul care se încheie a fost dificil pentru piaţa serviciilor medicale private, industria crescând cu numai câteva procente. "Este probabil pentru prima dată în ultimii ani când criza financiară şi-a pus amprenta şi asupra sectorului medical privat. Puterea de cumpărare a românilor a scăzut, boom-ul investiţiilor de anii trecuţi în unităţi noi sau retehnologizare s-a temperat, iar piaţa în sine a stagnat sau a crescut cel mult cu 2-3%. (...) Au existat premise să ajungem la 60 milioane euro sau chiar să depăşim această cifră, dar fondurile încasate de la CAS au fost sub cele estimate", a declarat Mihai Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii medicale,
medlife,
afaceri,
pacienti

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/medlife-se-apropie-de-60-mil-euro-si-vrea-o-crestere-de-doua-cifre-a-afacerilor-in-2013-10390345
10390345
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.