MedLife inaugurează prima hyperclinică în Ploieşti, în urma unei investiţii de 700.000 de euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 septembrie 2016 557 afişări

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă deschiderea primei clinici din Ploieşti, care are în ofertă servicii integrate de ambulator, imagistică şi analize de laborator, toate sub acelaşi acoperiş.

MedLife inaugurează prima hyperclinică în Ploieşti, în urma unei investiţii de 700.000 de euro

Noua unitate este rezultatul unei investiţii de peste 700.000 de euro şi oferă pacienţilor investigaţii şi tratamente pentru 22 de specialităţi medicale, printre care pediatrie, ORL, gastrointerologie, ortopedie, dermatologie, chirurgie generală sau neurochirurgie. Noul spaţiu se întinde pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi, este dispus pe două nivele şi cuprinde 14 de cabinete medicale destinate consultaţiilor şi investigaţiilor clinice şi paraclinice. Echipa medicală este formată din peste 50 de medici şi personal de suport.

“Inaugurarea din Ploieşti, cea de-a 17-a hyperclinică din portofoliul MedLife, face parte din programul nostru de dezvoltare regională. Vom continua să ne consolidăm poziţia la nivel naţional atât prin achiziţii, cât şi prin proiecte de tip green field. În acest sens vom suplimenta bugetul de investiţii cu alte 20 de milioane euro, ca urmare a contractării unui nou credit bancar, astfel încât valoare totală a bugetului de investiţii se va ridica la 76 milioane euro”, a declarat Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie MedLife.

În premieră pentru sistemul medical MedLife, unitatea din Ploieşti va include o divizie specială de “second opinion” - MedLife Expert, unde mai mulţi medici cu experienţă naţională şi internaţională din cadrul MedLife, vor veni săptămânal în hyperclinica din Ploieşti pentru evaluarea cazurilor medicale complexe.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deţine 17 astfel de unităţi în Bucureşti, Arad, Timişoara, Galaţi, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov şi Cluj. Compania a estimat pentru acest an o cifră de afaceri cumulată în valoare 120 milioane de euro, creştere organică, existând premize ca până la finalul anului, cifra de afaceri să crească până la 130 – 150 milioane de euro, aceste din urmă cifre fiind condiţionate de procesul de finalizare al tranzacţiilor aflate în curs.

MedLife activează pe piaţa din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţa locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

MedLife are şi 23 de laboratoare proprii de analize, 10 unităţi spitaliceşti în Bucureşti, Braşov, Arad, Craiova şi Iaşi, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecologie, trei maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 32 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 14 centre de excelenţă cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub reţeaua PharmaLife Med şi în colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toată ţara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medlife,
ploiesti,
investitii,
inaugurare,
medici,
analize

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.