MedLife a anunţat oficial că vine pe bursă prin vânzarea de către fondurile de investiţii a acţiunilor deţinute. Este cea mai mare listare din acest an

Postat la 22 noiembrie 2016 281 afişări

MedLife a anunţat oficial că vine pe bursă prin vânzarea de către fondurile de investiţii a acţiunilor deţinute. Este cea mai mare listare din acest an

MedLife, cel mai mare jucător de pe piaţa serviciilor medicale private, a anunţat că va vinde pe Bursă un pachet de până la 44% din acţiunile companiei, reprezentând participaţiile deţinute de acţionarii minortitari ai companiei, fondurile de investiţii V4C şi IFC, informeaza Ziarul Financiar.

Fondul de private equity V4C va vinde intreaga sa participaţie de 36,25%, în timp ce IFC va realiza un exit parţial a deţinerii sale curente de 12,75% în MedLife.

Ca urmare a ofertei, familia Marcu va continua să deţină 51% din capitalul social al MedLife şi IFC va deţine cel puţin 5%. Free float-ul este de aşteptat să fie de până la 44%.

„Prin intermediul  acestei oferte, investitorii vor avea acces la o oportunitate unică de a investi în liderul  pieţei private de sănătate din România şi unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est, pentru a obţine expunerea la piaţa cu cea mai mare rată de creştere a serviciilor medicale private în ECE şi să facă parte dintr-o călătorie uimitoare, care a început acum 20 de  ani şi este departe de a fi finalizată”, a spus Mihai Marcu, preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.