Medic vaccinat, mort din cauza Covid-19

Postat la 20 februarie 2021 148 afişări

Medic vaccinat, mort din cauza Covid-19

Un medic american a murit unei cauza unei reacţii Covid-19 rare. Doctorul Barton Williams a primit ambele doze de vaccin fără să ştie că fusese infectat. In corpul său au fost găsiţi anticorpii legaţi de contaminarea cu coronavirusul şi nu cei produşi de vaccin.

Un medic din SUA a murit din cauza unei complicaţii Covid, după ce s-a vaccinat cu ambele doze fără să ştie că fusese infectat.

Barton Williams în vârstă de 36 de ani era chirurg ortoped la un spital din America. Nu ştia că fusese infectat şi la fel ca celelalte cadre medicale, s-a vaccinat. A făcut un test PCR la spital care a ieşit negativ.

După trei săptămâni de la doza de rapel s-a internat şi la trei zile de la internare, a murit. În corpul său au fost găsiţi anticorpi specifici infecţiei cu coronavirus şi nu cei produşi de vaccin. Medicul său spune că cel mai probabil a murit din cauza unui sindrom inflamator şi nu din cauza vaccinului. Reacţia rară este o consecinţă Covid-19, care fusese deja observată la aproape 20 de adulţi cu acest virus.

Moartea lui a stârnit o serie de zvonuri online despre faptul că vaccinul anti-covid este periculos.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
cauza,
medic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.