Medic ucis în Ucraina în timp ce îşi ducea nepotul la spital

Autor: Laura Buciu Postat la 02 martie 2022 121 afişări

Un medic a fost ucis în timp ce îşi ducea nepotul rănit la spital, transmite, miercuri, ministrul ucrainean al sănătăţii, Viktor Liashko.

Medic ucis în Ucraina în timp ce îşi ducea nepotul la spital

Ministrul ucrainean al sănătăţii, Viktor Liashko, a scris, pe Facebook, că un medic ucrainean a fost împuşcat mortal de ruşi în timp ce îşi ducea nepotul la spital.

„Astăzi teroriştii ruşi au luat viaţa unui medic - Marina Kalabino. (...) Maşina ei a fost împuşcată când îşi ducea nepotul rănit la spitalul din satul Kukhari din regiunea Kiev”, spune ministrul.

Trupele ruseşti s-au adunat la periferia Kievului de când a fost lansată invazia joia trecută, un convoi lung apropiindu-se de capitală.

„Aceştia sunt inumani, terorişti, şi cu siguranţă nu ar trebui să rămână nepedepsiţi! Dimineaţa, am făcut apel la medicii ruşi să condamne actele tiranului, să meargă în piaţă cerând să se oprească războiul şi să se ridice pentru protecţia colegilor lor, a medicii ucraineni”, a mai spus ministrul Liashko.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
spital,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.