MCA Grup a investit 70.000 de euro într-un showroom de uşi de garaj deschis la Iaşi

Autor: Razvan Muresan Postat la 12 decembrie 2014 264 afişări

Producătorul de uşi de garaj MCA Grup a deschis la Iaşi un showroom de uşi de garaj şi rulouri pentru ferestre, cu o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de 70.000 de euro.

MCA Grup a investit 70.000 de euro într-un showroom de uşi de garaj deschis la Iaşi

Primul spaţiu de acest tip lansat de producător a fost cel de la Timişoara, deschis în 2013.

În showroom se comercializează uşi de garaj secţionale şi tip rulou, grilaje metalice, automatizări pentru porţi şi termo-storuri (rulouri exterioare), garduri de aluminiu, copertine şi pergole.

“Suntem prezenţi în zona Moldovei de peste 10 ani, printr-o reţea de 80 de distribuitori şi, mai recent, prin intermediul unei echipe de vânzări directe. În fiecare an, secţia noastră de producţie realizează pentru această zonă aproximativ 800 de uşi secţionale şi 1.500 de rulouri. Lansarea acestui showroom la Iaşi face parte din strategia de consolidare a poziţiei pe care o avem în piaţă”, a declarat Ciprian Oprea, director general MCA Grup. 

Compania, care are o fabrică în Jilava, judeţul Ilfov, a demarat primele exporturi în 2010, iar anul acesta se aşteaptă ca 28% din cifra de afaceri estimată la 8 milioane de euro să fie generată de livrările la extern. MCA Grup operează pe piaţă de 16 ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mca grup,
showroom,
deschidere,
producator,
iasi
/actualitate/mca-grup-a-investit-70-000-de-euro-intr-un-showroom-de-usi-de-garaj-deschis-la-iasi-13717273
13717273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.