Matt LeBlanc ameninţă că renunţă la "Top Gear" dacă Chris Evans nu este dat afară

Autor: Florin Casota Postat la 27 iunie 2016 1211 afişări

Matt LeBlanc ameninţă că renunţă la "Top Gear" dacă Chris Evans nu este dat afară

Show-ul "Top Gear" de la BBC nu o duce prea bine. Fanii nu sunt foarte încântaţi de noua echipă de prezentatori, în special de Chris Evans şi se pare că nici Matt LeBlanc, vedeta din Friends, nu-l mai suportă pe Evans şi vrea ca producătorii să-l concedieze, potrivit Uproxx.com

Se spune despre Evans că este tiranic şi că este o persoană foarte dificilă, iar oamenii nu mai vor să lucreze cu el. LeBlanc este cam singurul din noua echipă Top gear care a avut lipici la public, iar producătorii emisiunii trebuie să decidă dacă vor să rămână cu alegerea făcută, Chris Evans sau riscă să piardă prezentatorul preferat al publicului. Înainte de acesta, un producător executiv a renunţat la show din cauza comportamentului lui Evans.

Rating-ul emisiunii a scăzut, dar este încă un show bun pentru BBC. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/matt-leblanc-ameninta-ca-renunta-la-top-gear-daca-chris-evans-nu-este-dat-afara-15508613
15508613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.