Maşini fabuloase pe care nu veţi apuca să le conduceţi niciodată (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Barbulescu Postat la 28 februarie 2013 45 afişări

Prin toată lumea există nenumăraţi colecţionari de maşini dispuşi să aloce orice sumă de bani pentru pasiunea lor. Din nefericire însă, anumite automobile nu vor fi niciodată accesibile, indiferent câţi bani sunt dispuşi să cheltuie unii dintre aceşti colecţionari.

Este vorba despre maşinile concept, desenate de companii din domeniul auto şi expuse ostentativ pe la târgurile renumite din industrie, dar care nu au ajuns niciodată în producţie, scrie Cnbc.com. Foarte rar, aceste modele concept au ajuns în garajul vreunui colecţionar.

Karl Brauer, directorul executiv al TotalCarScore.com, a întocmit o listă cu zece astfel de concepte de automobile, unele complet nepractice, dar cel puţin spectaculoare din punctul de vedere al designului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
automobile,
design
/actualitate/masini-fabuloase-pe-care-nu-veti-apuca-sa-le-conduceti-niciodata-galerie-foto-10617377
10617377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.