Masca devine obligatorie pe stradă, de miercuri, în unul din judeţele ţării. Prefect: Raportăm zilnic 100 de cazuri

Postat la 28 iulie 2020 130 afişări

Masca devine obligatorie pe stradă, de miercuri, în unul din judeţele ţării. Prefect: Raportăm zilnic 100 de cazuri

Masca devine obligatorie, de miercuri, în toate localităţile din judeţul Argeş. Măsura a fost luată după ce aici au fost raportate câte 100 de cazuri noi de COVID-19 în fiecare zi

Masca devine obligatorie, de miercuri, în toate localităţile din judeţul Argeş, după ce autorităţile au ajuns să raporteze 100 de cazuri noi de COVID-19 în fiecare zi. Şi programul teraselor va fi restricţionat, a anunţat, marţi, prefectul de Argeş, Emanuel Soare.

Fiecare persoană care are peste 5 ani va fi obligat să poarte mască, de miercuri, pe stradă şi în locurile publice sau private unde sunt mai mult de două persoane, a anunţat, marţi, prefectul Argeşului, Emanuel Soare, într-o conferinţă de presă, după ce a avut loc şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de UIrgenţă. Măsura a fost luată după ce, în Argeş, au fost raportate, zilnic, în ultimele zile, circa 100 de cazuri noi de COVID-19.

„Amenzile sunt cele prevăzute de legislaţia în vigoare, de la 500 de lei până la 2.500 de lei. Se vor aplica amenzile în cuantum maxim pentru că suntem conştienţi că în acest moment trebuie să schimbăm modul în care insistăm asupra măsurilor care trebuie respectate şi asupra modului în care înţelegem că trebuie să le adoptăm. Scopul nostru este ca din acest moment fiecare cetăţean să respecte regulile, să poarte masca şi să respecte distanţa fizică. (...) Toate deciziile intră în vigoare din momentul acesta, cu excepţia obligativităţii purtării măştii, care va intra în vigoare de mâine dimineaţă (miercuri - n.r.)”, a spus prefectul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
prefect,
strada,
arges

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.