Masca ar putea deveni, din nou, obligatorie în toate spaţiile. Arafat: „Nimeni nu poate să excludă acest lucru”

Postat la 28 august 2021 165 afişări

Masca ar putea deveni, din nou, obligatorie în toate spaţiile. Arafat: „Nimeni nu poate să excludă acest lucru”

Raed Arafat a spus că masca ar putea deveni, din nou, obligatorie în toate spaţiile.

Măsura se va aplica dacă se observă o creştere semnificativă a cazurilor de COVID-19.

Arafat: „Sistemul restricţiilor încă există, este în legislaţie, nu a fost anulat”.

​Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne Raed Arafat a subliniat că sistemul restricţiilor nu a fost anulat şi că masca de protecţie ar putea deveni, din nou, obligatorie în toate spaţiile, dacă se observă o creştere semnificativă a cazurilor de COVID-19.

„Sistemul restricţiilor încă există, este în legislaţie, nu a fost anulat. Noi am spus clar, în momentul în care cresc incidenţele, se vor aplica regulile care sunt acum în hotărârea de guvern pe incidenţe. Sunt măsuri care automat se iau, nici nu trebuie să mai revină la noi, se iau deciziile prin CJSU”, a declarat Raed Arafat, în cadrul unei emisiuni TV.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
spatii,
excludere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.