Marea Britanie devine zonă roşie, cei ce vin vor fi plasaţi în carantină timp de 14 zile

Postat la 02 aprilie 2020 622 afişări

Marea Britanie devine zonă roşie, cei ce vin vor fi plasaţi în carantină timp de 14 zile

 Începând de vineri, 3 aprilie, ora 00.00, ora României, toate persoanele care vor sosi în România din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord vor fi plasate în carantină instituţionalizată (în centrele special create) pentru o perioadă de 14 zile, anunţă Ambasada României de la Londra.

Această măsură vine ca urmare a includerii Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în lista statelor din zona roşie, fapt ce conduce la instituirea măsurii de plasare în carantină instituţionalizată a tuturor persoanelor, indiferent dacă prezintă sau nu simptome, ajunse în România dintr-o ţară din zona roşie.

Măsura plasării în carantină înlocuieşte măsura autoizolării la domiciliu, valabilă până joi, precizează documentul

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
timp,
vin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.