Marcel Boloş, despre renegocierea PNRR: din toamnă se va pune problema

Autor: Petru Mazilu Postat la 09 mai 2022 45 afişări

Ministrul Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunţat luni că o eventuală renegociere a PNRR ar putea să înceapă în toamnă. Printre motivele pe care le-ar putea utiliza politicienii români sunt creşterea preţului la materialele de construcţii şi inflaţia care afectează veniturile pensionarilor.

Marcel Boloş, despre renegocierea PNRR: din toamnă se va pune problema

„Probabil că undeva din toamnă se va pune problema acestei renegocieri, este un proces de durată... Nu se poate merge doar cu o singură măsură va trebui sa avem un pachet integrat, să avem motivele pentru care susţinem renegocierea”, a declarat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş.

Ministrul Boloş a oferit drept exemple pentru justificarea renegocierii creşterea preţurilor la materialele de construcţii şi inflaţia care afectează veniturile pensionarilor.

„Eu am prezentat comisiei faptul că avem o rată a inflaţiei care este pe trend crescător şi nu este vina României”, a explicat Boloş.

Prin PNRR, România ar urma să primească aproape 30 de miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel boloş,
pnrr,
renegociere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.