Mai putin de un sfert din locuintele noi aflate la vanzare in Bucuresti in 2010 au fost cumparate

Postat la 02 decembrie 2010 9 afişări

Stocul de locuinte noi existente la vanzare in Bucuresti se ridica la inceputul anului la 10.000 de unitati, din care pana in prezent s-au vandut mai putin de un sfert, majoritatea cu preturi sub 90.000 de euro, pragul pentru incadrarea la TVA de 5%, potrivit unui studiu al Real Time.

In studiul lansat la editia din iarna a Targului Imobiliar National tIMOn, se mentioneaza ca fata de anul 2007, cand locuintele se vindeau in proportie de 95% din faza de proiect, in cele mai multe cazuri inainte chiar de obtinerea autorizatiei de construire, in 2010 doar 5% din unitatile vandute se aflau intr-o faza incipienta de construire.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuinte,
vanzare,
apartamente

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/mai-putin-de-un-sfert-din-locuintele-noi-aflate-la-vanzare-in-bucuresti-in-2010-au-fost-cumparate-7771621
7771621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.